News

12 companii cu capital străin au fost incluse în lista proiectelor investiționale de importanță națională

April 27, 2017 218

Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis, pe 26 aprilie a.c. includerea a 12 companii cu capital străin din Republica Moldova în lista proiectelor investiționale de importanță națională.

view

MIEPO și ONVV vor colabora mai activ pentru promovarea vinurilor moldovenești la cele mai importante expoziții internaționale

April 26, 2017 67

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) și Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) vor colabora mai strâns pentru promovarea vinurilor moldovenești în cadrul celor mai importante expoziții internaționale specializate. Conducătorii celor două instituții, Vitalie Zaharia și Gheorghe Arpentin au semnat, pe 24 aprilie, un memorandum de colaborare în vederea implementării acțiunilor din agenda pentru 2017.

view

MIEPO oferă exportatorilor un ghid practic pentru participarea la expozițiile internaționale

April 26, 2017 50

Organizația de Atragere a Invesțiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) pune la dispoziția antreprenorilor un Ghid pentru participarea la expoziții. Documentul conține recomandări și răspunsuri la cele mai fregvente întrebări ale exportatorilor referitor la alegerea expoziției și oportunitatea participării la eveniment, pregătirea standului, rezervarea spațiului expozițional, costuri de logistică și materiale promoționale, concursuri de produse, lucrul la stand, comunicarea cu...

view

MIEPO finanţează companiile să participe la expoziţii internaţionale şi le ajută să-şi găsească parteneri de afaceri

April 25, 2017 282

Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită companiile din Republica Moldova să participe, cu suportul organizaţiei, la târgurile şi expoziţiile internaţionale, misiunile de afaceri, întrunirile B2B desfăşurate pe parcursul anului curent.

view

MIEPO anunţă concurs de proiecte pentru Catalogul Proiectelor Investiționale al Republicii Moldova

April 19, 2017 135

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită companiile din Republica Moldova, în căutare de parteneri externi să participe la concursul de proiecte investiționale în domeniul public și privat. Proiectele selectate vor fi publicate în Catalogul proiectelor investiționale al Republicii Moldova, care va fi prezentat potențialilor investitori în cadrul întrevederilor şi misiunilor de afaceri, expozițiilor și altor evenimente desfășurate de MIEPO...

view

”Moldova Business Week 2017” va avea loc în luna iunie

April 14, 2017 97

Săptămâna de afaceri ”Moldova Business Week 2017”, organizată de Ministerul Economiei și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor (MIEPO), se va desfășura anul curent în perioada 12 – 16 iunie. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetul organizatoric al evenimentului, condus de viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei.

view

MIEPO şi AIPA au semnat un Acord de parteneriat

April 11, 2017 86

Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) a semnat, astăzi, un Acord de parteneriat cu Agenţia de Intervenţii şi Plăţi în Agricultură. Documentul a fost semnat de directorii celor două instituţii, Vitalie Zaharia şi Nicolae Ciubuc.

view

MIEPO conectează proiectele investiţionale cu investitorii pe platforma IME 2017

April 10, 2017 53

Expoziţia – conferinţa “Investment Management Exhibition 2017” (IME), care a avut loc pe 7-8 aprilie a.c. la Frankfurt, şi-a pus platforma la dispoziţia Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) pentru prezentarea oportunităţilor investiţionale a economiei autohone şi în special a Zonelor Economice Libere, companiiilor din Germania, Grecia, Serbia, România, Ucraina, China, Hong Kong, Kazahstan ş.a.

view

Companiile poloneze caută parteneri de afaceri în Republica Moldova

April 9, 2017 106

Conferinţa „Zilele businessului polonez în Republica Moldova” a reunit, pe 7 aprilie a.c. la Chişinău, antreprenori, asociaţii de business, investitori, autorităţi guvernamentale din ţara noastră şi Polonia în intenţia de a dezvolta noi proiecte de afaceri şi a spori cooperarea economică bilaterală.

view

Cu ocazia vizitei Prințului de Monaco, Albert al II-lea, Chișinău va găzdui delegația de afaceri din Monaco

April 7, 2017 312

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) invită companiile autohtone de a participa în cadrul ”Forului de afaceri Republica Moldova – Monaco”, care va avea loc în data de 4 mai curent, în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Monaco, pentru...

view

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.