2 zile de B2B, cu mari distribuitori din Rusia şi 4 zile de modă, stil şi culoare la “MOLDOVA FASHION EXPO”, chiar în această săptămână

2 zile de B2B, cu mari distribuitori din Rusia şi 4 zile de modă, stil şi culoare la “MOLDOVA FASHION EXPO”, chiar în această săptămână

30 October 2017

Invităm agenții economici să participe la Expoziţia internaţională specializată de mărfuri, utilaje şi materii prime pentru industria uşoară “MOLDOVA FASHION EXPO”, care se va desfăşura în perioada 2-5 noiembrie curent, la Moldexpo.

Anul acesta cu susţinerea şi implicarea experţilor pe sectorul textile a MIEPO a fost posibilă atragerea a 9 distribuitori mari din Rusia, care au confirmat prezenţa în cadrul expoziţiei şi şi-au manifestat interes faţă de industria fashion din Republica Moldova. Astfel pe parcursul a două zile de B2B, în perioada 2-3 noiembrie, producătorii locali din sectorul industriei fashion vor avea posibilitatea de a interacţiona direct cu buyerii din Rusia, în vederea încheierii unor parteneriate de succes, o platform perfecta pentru schimbul de experiență şi comunicare.

Expoziţia “MOLDOVA FASHION EXPO” este organizată de Moldexpo în colaborare cu Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Ministerul Economiei și Infrastructurii, Fundația culturală “ART Podium” şi APIUS, pune la dispoziția agenților economici instrumentele necesare pentru stabilirea noilor contacte de promovare și poziţionare a produselor şi serviciilor din industria uşoară şi domeniul modei.

Pe lângă componenta de business, agenda expoziţiei “MOLDOVA FASHION EXPO 2017”, cuprinde şi alte manifestații de divertisment, precum Concursul tinerilor designeri “ART Podium”, co-finanțat de MIEPO. Pentru detalii concurs vă rugăm să accesaţi acest link http://www.fashion.moldexpo.md/

Companiile interesate să participe la B2B-uri şi să interacţioneze direct cu distribuitorii din Rusia, sunt invitate să se înregistreze accesând linkul – ÎNREGISTRARE.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.