25 octombrie şi Tallinn FoodFair la cea de-a 25 –a aniversare, alături de producătorii autohtoni în Estonia

25 octombrie şi Tallinn FoodFair la cea de-a 25 –a aniversare, alături de producătorii autohtoni în Estonia

25 October 2017

9 companii autohnote participă de astaăzi la expoziţia internaţională agroalimentare “Tallinn FoodFair”, cu finanţarea Organizația de Atragere a Investițiilor Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) și Asociaţia Producătorilor de fructe "Moldova Fruct".

În cadrul expoziţiei producătorii autohtoni au posibilitatea de a interacţiona atât cu business-ul local cât şi internaţional, de a face cunoştinţă cu noile tehnologii din domeniul agroalimentar şi nu în ultimul rând de a expune publicului larg produsele moldoveneşti.

Expoziţia se desfăşoră în or. Talin, Estonia şi va dura până pe 27 octombrie 2017.
Prima zi a expoziţie, 25 octombrie, anul acesta coincide cu cea de-a 25-a aniversare a Tallinn FoodFair.

Tallinn FoodFair (TFF) este o sursă perfectă de oportunităţi comerciale pentru industriile agroalimentare: hoteluri, restaurante și servicii de catering, angrosişti, importatori și producători.

Datorită succesului său de lungă durată, TFF a devenit evenimentul nr. 1 pentru profesioniștii din industria alimentară din Estonia.

La expoziţie sunt aşteptaţi peste 6.000 de vizitatori.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.