Brandurile moldovenești din industria modei au fost promovate la Berlin

Brandurile moldovenești din industria modei au fost promovate la Berlin

7 July 2017

Investițiile și oportunitățile de cooperare dintre companiile moldovenești de modă și brandurile internaționale de top au fost promovate în cadrul celor mai importante evenimente din Germania dedicate industriei de profil - Premium şi Panorama, care au avut loc în contextul Berlin Fashion Week pe 4-6 iulie a.c., la Berlin.

Reprezentantii APIUS și MIEPO au participat la 6 evenimente ale expoziției și au discutat direct cu producătorii și operatorii din domeniul modei prezenți la aceste manifestații prestigioase în vederea colaborării pe diverse proiecte comune. În rezultat, au fost stabilite 40 de contacte de business, care urmează a fi valorificate prin semnarea unor contracte de vânzare sau de parteneriate.

Panorama Berlin este un eveniment expozițional care reușeste să atragă producători și distribuitori internaționali de renume din industria modei. Acesta a găzduit portofolii și colecții de produse pentru bărbați, femei și copii, care au ilustrat nu doar ultimele tendințe ale pieței, au dat un nou impuls comerțului în această industrie, dar și o direcționare creativă pentru noi afaceri.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.