Companiile din sectorul agro-alimentar și-au prezentat produsele la cel mai important eveniment agricol din România - târgul INDAGRA

Companiile din sectorul agro-alimentar și-au prezentat produsele la cel mai important eveniment agricol din România - târgul INDAGRA

30 October 2017

Cu suportul MIEPO, zece producători moldoveni din sectorul agro-alimentar și-au prezentat produsele la cel mai important eveniment agricol din România - târgul INDAGRA. Ediția curentă a evenimentul a fost organizată de centrul expozițional ROMEXPO, sub patronajul Președintelui României, în perioada 25-29 octombrie 2017.

Pentru companiile din Moldova, acest eveniment a oferit posibilitatea nu doar de a-și promova produsele pe piața românească, dar a reprezintat și o platformă pentru negociere și contractare cu cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul agricol. De asemnenea, ei au putut afla despre ultimele tendințe în materie de producere și vânzări, mașinile și utilajele de ultimă generație.

În aceeași perioadă cu INDAGRA 2017, în cadrul Centrului Expozitional Romexpo s-au desfasurat alte două evenimente cu tematici complementare - INDAGRA FOOD, un târg internațional pentru industria alimentară și EXPO DRINK & WINE, un târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.