Companiile moldovenești și-au expus produsele la Food Products & Technologies, din Istanbul, Turcia

Companiile moldovenești și-au expus produsele la Food Products & Technologies, din Istanbul, Turcia

11 September 2017

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) a susţinut financiar participarea a 5 companii autohtone din sectorul agroalimentar la Expoziția Internațională Food Products & Technogies (Produse alimentare și tehnologii), care a avut loc pe platforma WorldFood Istanbul, în perioada 7-10 septembrie 2017.

Pe parcursul celor patru zile de expoziție, companiile moldovenești din domeniul agroalimentar şi anume “Prod Coop”, “Alfa Nistru”, “Apinatur”, “Orhei-Vit” şi “Vipom – Impex” și-au prezentat ofertele de export la un stand de ţară comun cu o suprafaţă de 24 mp. Participarea la expoziţie le-a oferit posibilitatea să interacţioneze cu potenţialii parteneri străini, să se informeze cu privire la cerinţele pieţei locale şi să descopere noi oportunităţi de dezvoltare.

WorldFood Istanbul este cea mai mare expoziție de produse alimentare și procesare a alimentelor din Turcia. Anul acesta expoziţia a ajuns la cea dea 25-a aniversare, la care au participat peste 300 de expozanți, cu standuri pe o suprafață de 25.000 mp. Expoziția a reunit producători locali și internaționali, oferind o platformă utilă de a-și promova produsele și de a dezvolta parteneriate de afaceri.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.