Companiile moldovenești participă de astăzi la WorldFood Moscow

Companiile moldovenești participă de astăzi la WorldFood Moscow

11 September 2017

Cincisprezece companii autohtone din sectorul agroalimentar participă de astăzi în cadrul expoziției internaționale "WorldFood Moscow", care se desfășoară în capitala Federației Ruse și va dura până pe 14 septembrie curent.

Participarea în cadrul acestei expoziții este susținută de către Organizația de Atragere a Investițiilor Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) și Asociaţia Producătorilor de fructe "Moldova Fruct".

Expoziția internațională "WorldFood Moscow" este o expoziție unicală a produselor agroalimentare cu tradiție, unul din cele mai importante evenimente ale toamnei, la care participă producători şi distribuitori de renume, reprezentanţi ai pieţei interne ruse cât şi externe.
Începând cu anul 1992 expoziția se desfășoară în fiecare an în Moscova și este recunoscută ca o platformă oportună pentru lansarea produselor noi pe piața rusă.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.