Creatorii moldoveni de modă și-au expus colecțiile de toamnă-iarnă la Moscova

Creatorii moldoveni de modă și-au expus colecțiile de toamnă-iarnă la Moscova

12 September 2017

Companiile modovenești de îmbrăcăminte (Julia Allert, Premiera Dona, Nikita Rinadi, Eho By Evgheni Hudorojcov, Georgette, Vivi Art Boutique Fashion, Intercentre Lux, IONEL și Ridiager SV) și-au prezentat colecțiile în cadrul expoziției internaționale ”СРМ-2017.Осень”, cu suportul financiar al MIEPO. Evenimentul a avut loc în perioada 30 august-2 septembrie la Moscova.

Ediția de toamnă a expoziției СРМ-2017 și-a oferit platforma pentru prezentarea a 1300 de colecții vestimentare premium pentru adulți și copii, precum și accesorii ale designerilor din 27 de țări. De asemenea, evenimentul a oferit participanților informații despre tendințele industriei de modă în cadrul unui program amplu, care a integrat atât prezentări de colecții, cât și numeroase evenimente de afaceri.

Pe parcursul lunii septembrie, MIEPO a planificat acoperirea cheltuielilor de participare a companiilor din sectorul textil și mobilă la alte trei evenimente internaționale de afaceri. În perioada 13-17 septembrie, șase companii vor participa cu suportul MIEPO la expoziția BIFE SIM Romania, apoi pe 17-19 septembrie - la expoziția Central Asia Fashion Show în Almaty, Kazahstan, unde instituția va organiza și un forum de afaceri. În aceeași perioadă, pe 19-21 septembrie, MIEPO va susține participarea companiilor locale la expoziția Premiere Vision, de la Paris.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.