Expoziția Waste Management 2017 va avea loc pe 3-4 octombrie, la Kiev

Expoziția Waste Management 2017 va avea loc pe 3-4 octombrie, la Kiev

8 September 2017

În perioada 3-4 octombrie a.c., la Kiev va avea loc Expoziția internațională de echipamente și tehnologii pentru colectarea și reciclarea deșeurilor Waste Management 2017. Evenimentul constituie o platformă importantă pentru atragerea investițiilor și a tehnologiilor avansate pe piața ucraineană în acest domeniu.

La eveniment vor participa principalii furnizori de echipamente și tehnologii, instituțiile financiare ucrainene și internaționale, operatorii din Ucraina de reciclare a deșeurilor solide, reprezentanți ai autorităților municipale și de centrale.

Pentru mai multe informații legate de organizarea expoziției și condițiile de participare, companiile interesate pot afla accesând pagina web a evenimentului – www.wm-expo.com

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.