Invitație la Global Business Forum din Georgia

Invitație la Global Business Forum din Georgia

21 August 2017

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) vă informează cu privire la desfășurarea Global Business Forum, în Georgia, în perioada 15-16 Septembrie 2017. Gazda evenimentului va fi orașul Tbilisi, unde se așteaptă participarea a peste 200 de delegați ai Georgiei și internaționali, inclusiv autorități guvernamentali, proprietarii de afaceri de renume mondial, directorii executivi, investitori și antreprenori din întreaga lume.

Invitații speciali ai evenimentului vor fi Giorgi Gakharia, Ministrul Economiei şi Dezvoltării Durabile al Georgiei și Dimitry Kumsishvili, Prim-Vicepremier și Ministru de Finanțe al Georgiei. În cadrul forumului vor participa speakeri renumiți din Georgia, SUA, MB, Franța, Turcia și China. Forumul cu genericul "Provocările secolului XXI în afaceri" este organizat de către Union of Business Ladies UBL, care întrunește un grup de femei antreprenoare cu o experință de 10 de ani de lucru în echipă, având parteneriate bine stabilite atât local cât și global.

Scopul Global Business Forum este de a acționa ca o platformă remarcabilă a companiilor de top din Georgia și cele internaționale pentru a se conecta, a împărtăși experiențe și de a dezvolta noi parteneriate.

Dacă evenimentul prezintă interes pentru Dumneavoastră, solicităm respectuos confirmarea prin înregistrarea electronică accesând link-ul - ÎNREGISTRARE.

Menționăm că MIEPO nu acoperă cheltuielile de participare.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați - 022 27 36 54, office@miepo.md.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.