MIEPO invită companiile moldovenești la Forumul de afaceri moldo-ceh

MIEPO invită companiile moldovenești la Forumul de afaceri moldo-ceh

5 September 2017

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Cehe va organiza pe 21 septembrie 2017 un forum de afaceri bilateral.

Evenimentul se va desfășura în contextul celei de a treia reuniuni a Comisiei interguvernamentale moldo-cehe în domeniul cooperării economice și a vizitei oficiale în Republica Moldova a ministrului Industriei și Comerțului al Republicii Cehe, Jiří Havlíček, care va avea loc în perioada 21-22 septembrie curent.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Republica Cehă, pentru a valorifica relațiile comercial - economice dintre părți.

Delegația de afaceri cehă va fi reprezentată de camere de comerț a Republicii Cehe, companii din domeniul de construcții de mașini și electronică, mecanică, sectorul tehnologiei informaționale, sectorul de creditare, producerea de echipamente pentru industria agroalimentară, construcții, transport, ș.a. ”Forul de afaceri Moldo – Ceh” va avea loc în cadrul Radisson Blu Leogrand Hotel, Sala Begonia, începând cu orele 10:00.

Companiile interesate de participare sunt invitate să se înregistreze accesând link-ul - ÎNREGISTRARE

La același link vor putea urmări ultimele informații referitor la agenda evenimentului și componența delegației oamenilor de afaceri cehi. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați - 022 27 36 54, office@miepo.md.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.