MIEPO a participat la Sărbătorile consulare de la Lyon

MIEPO a participat la Sărbătorile consulare de la Lyon

4 July 2017

MIEPO a prezentat în cadrul Sărbătorilor Consulare de la Lyon destinațiile turistice din Republica Moldova, valorile culturale, dar și oportunitățile de afaceri oferite pentru comunitatea de business franceză, sectoarele cu potențial investițional și nu în ultimul rând serviciile de suport de care pot beneficia cei interesați din partea organizației. Evenimentul a avut loc pe 1-2 iulie a.c., la Lyon, Franța, reunind reprezentanți ai consulatelor din peste 50 de țări și circa 10 000 de vizitatori.

Sărbătorile consulare de la Lyon sunt organizate pe parcursul ultimilor 15 ani și constituie un prilej potrivit pentru oficiile consulare și onorifice cu sediile în regiunea Auverne Rhone-Alpes să-și prezinte cultura, gastronomia, folclorul și destinațiile turistice din țările lor.

Timp de două zile, pavilionul Republicii Moldova a fost vizitat de circa 20 de companii locale din regiune, precum și de un număr mare de oaspeți, care au putut vedea costume tradiționale, au degustat vinuri și specialități culinare moldovenești. De asemenea, vizitatorii au rămas impresionați de locurile turistice din Moldova, manifestându-și interesul de a vizita țara noastră.

Programul festiv a inclus prezentari de costume tradiționale și moderne, expoziții de instrumente musicale și lucrări ale artiștilor plastici, dansuri, diverse spectacole artistice etc.

Participarea țării noastre la eveniment a fost organizată de Corpul Consular din Lyon. La eveniment a fost prezent și consulul onorific al RM în regiunea Auverne Rhone-Alpes, Christian Daudel.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.