MIEPO a realizat cel mai bun stand de țară la Expoziția BELAGRO

MIEPO a realizat cel mai bun stand de țară la Expoziția BELAGRO

16 June 2017

MIEPO a fost apreciată la Expoziția BELAGRO cu Diplomă pentru cel mai bun stand de țară. Arhitectura și designul atrăgător al standului a atras circa 900 de companii străine, care au stabilit contacte de afaceri cu antreprenorii moldoveni și un flux mare de vizitatori.

Standul de țară de la BELAGRO, realizat de MIEPO a fost un instrument de marketing eficient, care a creat și promovat atmosfera specificului național în cadrul acestei expoziții internaționale. Companiile autohtone au reușit să-și promoveze produse, atât pe piața belarusă, cât și pe alte piețe, stabilind contacte cu potențiali parteneri internaționali.

În anul 2016 MIEPO a finanțat participarea companiilor autohtone la șapte expoziții internaționale în sectorul agroalimentar. În rezultat au fost semnate 23 de contracte de export.

La ediția din anul curent, la BELAGRO au participat circa 500 de companii din 23 de țări precum Austria, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Spania, Italia, China, Lituania, Letonia, Rusia, Slovenia ș.a. Suprafața totală a expoziției constituie 33 mii m2, dintre care 100 m2 au fost oferite țării noastre.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.