MIEPO susţine comapaniile moldoveneşti în cadrul Tîrgul Internațional de Turism WTM Londra, Marea Britanie, 06 – 08 noiembrie 2017

MIEPO susţine comapaniile moldoveneşti în cadrul Tîrgul Internațional de Turism WTM Londra, Marea Britanie, 06 – 08 noiembrie 2017

8 November 2017

Astăzi este ultima zi a expoziţiei World Travel Market London, la care participă 6 companii autohtone cu susţinerea Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova şi a Agenției Turismului.

În cadrul standului de ţară comun companiile au posiilitatea de a interacţiona cu potenţialii parteneri, de a prezenta potenţialul turistic al ţării. Un interes deosebit se manifestă faţă de sectorul vitivinicol, şi anume faţă de degustările de vin care au loc în cadrul expoziţiei.

Expoziţia este un bun prilej de a promova imaginea ţării dar şi de a trasmite mesajul principal – invităţia la Conferința Globală a Turismului Vinicol, care în 2018 se va desfăşura în Republica Moldova.

Tîrgul Internațional de Turism WTM Londra este unul din cele mai mari evenimentre de promovare a turizmului din lume, generând contracte de peste 2,8 miliarde de lire sterline.

Anul acesta expoziţia e la a 37-a ediţie, fiind un târg internaţional ce atrage publicul larg.Timp de trei zile, expoziţia găzduieşte peste 5000 de expozanţi și reuneşte peste 51.000 de vizitatori interesaţi de turism.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.