Moldova Business Week - locul unde îți întâlnești investitorii și furnizorii

Moldova Business Week - locul unde îți întâlnești investitorii și furnizorii

20 September 2017

Moldova Business Week 2017 este singurul eveniment național dedicat mediului de afaceri, va reuni la Chișinău, între 3-6 octombrie a.c. un număr important de investitori locali și străini, autorități, finanțatori, importatori și exportatori din principalele sectoare ale economiei.

Pentru companii, aceste evenimente oferă multiple oportunități de comunicare și interacțiune cu potențialii parteneri în cadrul sesiunilor formale de business și networking. Programul va integra două componente – investiții și export, ambele cu agende consistente de evenimente, sesiuni B2B şi platforme de conexiune directă cu furnizorii locali.

În cadrul „Moldova Business Week 2017” sunt planificate 30 de reuniuni de afaceri, structurate pe 12 paneluri de discuții, care vor fi susținute de 50 de speakeri. În cadrul conferințelor se va discuta despre potențialul investițional și de export din principalele sectoare industriale – agroalimentar, industria ușoară și automotivă, IT&BPO, precum și tendințele în domeniul legislației fiscal, vamale, finanțărilor, privatizării, forței de muncă etc.

La Moldova Business Week antreprenorii vor putea interacționa direct cu managerii cheie din sectoarele industriale, cunoaște modele de reușită în business și soluții la provocările cotidiene, atât de ordin legislativ, cât și financiar etc.

Săptămâna de afaceri este organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO), cu suportul partenerului strategic – Kaufland, al partenerului general Moldova Agroindbank, precum și al partenerilor Orange, ODIMM, EBA, GIZ, CEP II, AmCham, Ambasada Italiei la Chișinău.

Pentru înregistrare la evenimentele Moldova Business Week 2017, vă rugăm să accesați linkul - http://mbw.md/ro/start/

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.