Producătorii de pompe și sisteme hidroacustice din Republica Moldova au participat la Salonul internațional al industriei marinei militare de la Sankt-Petersburg

Producătorii de pompe și sisteme hidroacustice din Republica Moldova au participat la Salonul internațional al industriei marinei militare de la Sankt-Petersburg

3 July 2017

3 companii producătoare de pompe și sisteme hidroacustice din Republica Moldova au participat, cu suportul MIEPO, la Salonul internațional al industriei marinei militare. Evenimentul a avut loc în perioada 28 iunie-2 iulie curent, în orașul Sankt-Petersburg, Federația Rusă.

La expoziție și-au prezentat oferta de produse în domeniul industiriei construcției navale, echipamentelor și tehnologiilor marine peste 400 de expozanți din Federația Rusă, China, India, Brazilia, Filipine, Vietnam și alte țări. Din Republica Moldova au participat reprezentanții S.A. Răut, S.A. Rifacvaaparat, S.A. Hidrotehnica, filiala Moldovahidromaș. Având o tradiție îndelungată în furnizarea de componente pentru industria militară încă din perioada sovietică, evenimentul le-a oferit întreprinderilor moldovenești oportunități de noi parteneriate de afaceri.

Formatul evenimentului a inclus prezentări de produse, printre care și circa 50 de modele de nave maritime și submarine, întâlniri cu dezvoltatorii și producătorii din domeniu, vizite la principalele întreprinderi din industria construcțiilor navale și participarea la un program amplu de afaceri. Astfel, din prima zi au avut loc negocieri, conferințe și mese rotunde, printre care și 30 de reuniuni de afaceri.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Industriei și Comerțului al Federației Ruse.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.