Producătorii moldoveni de îmbrăcăminte și-au prezentat produsele la Londra

Producătorii moldoveni de îmbrăcăminte și-au prezentat produsele la Londra

29 June 2017

5 producători de îmbrăcăminte din Republica Moldova au participat cu suportul MIEPO și al USAID, la târgul internațional de modă Fashion SVP, care a avut loc în perioada 28-29 iunie, la Londra, Marea Britanie.

La eveniment au participat peste 120 de producători, designeri și importatori lideri din Marea Britanie, Europa de Est și regiunea mediteraneană,. Expoziția a oferit, în același timp, cadru pentru prezentarea celor mai recente inovații în domeniu, precum și conexiune cu potențiali furnizori și profesioniști din industrie.

Companiile moldovenești ”Mobile”, ”Intercentru Lux”, ”Fashion Textil”, ”Ridiager SV”, ”Ionel” și-au prezentat colecțiile vestimentare, stabilind pe durata expoziției contacte importante cu potențiali clienți și parteneri.

Expoziția Fashion SVP a fost lansată în 2012 și este un eveniment dedicat furnizorilor de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.