Produsele alimentare moldovenești promovate la Paris

Produsele alimentare moldovenești promovate la Paris

12 December 2016

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și Asociației producătorilor de fructe „Moldova Fruct”, au susținut companiile și asociațiile de producători din Republica Moldova la cea mai mare expoziție alimentară SIAL 2016, care se desfășoară la Paris, în perioada 16 -20 octombrie curent. MIEPO a elaborat și finanțat standul de țară, a asigurat transportarea mostrelor la destinație, iar doi experți sectoriali acordă asistență în cadrul expoziției.

Standul Republicii Moldova este reprezentat de companiile și asociațiile de producători autohtone (Visapina Impex, Apifera, Apinatur, Casa Albinei, FreshTime, Vladovlad, Franzeluta, Orhei – Vit), care expun vizitatorilor și potențialilor parteneri o gamă variată de produse alimentare: mere proaspete de calitate superioară, fructe uscate, nuci, miere de albine, conserve de legume, gemuri și sucuri de fructe, produse de panificație și patiserie). Vizitatorii standului nostru manifestă interes sporit față de produsele moldovenești, fiind impresionați de gustul și calitatea lor.

SIAL 2016 este una din cele mai importante expoziții alimentare destinată vânzătorilor cu amănuntul și profesioniștilor din alimentația publică. La evenimentul din acest an participă circa 7.000 de companii din 100 țări. Prezența la expoziția alimentară SIAL 2016 oferă posibilitatea companiilor și asociațiilor de producători să identifice noi piețe de desfacere, să facă un schimb de opinii cu specialiștii din domeniul alimentar și să cunoască cele mai noi tendințe și inovații.


 

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.