Republica Moldova își va prezenta oportunitățile investiționale companiilor olandeze care își desfășoară activitatea în România

Republica Moldova își va prezenta oportunitățile investiționale companiilor olandeze care își desfășoară activitatea în România

15 March 2017

Ambasada Regalului Țărilor de Jos la București și Ambasada Republicii Moldova la București, în parteneriat cu Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) și Camera de Comerț și Industrie România - Olanda (NRCC) organizează de comun un Forum de afaceri destinat agenților economici olandezi care își desfășoară activitatea în România.

Evenimentul va avea loc în data de 29 martie, la București și are drept scop de a prezenta oportunitățile de afaceri și investiționale pe care le poate oferi Republica Moldova companiilor olandeze din România. Totodată, companiile vor avea posibilitatea de a lua cunoștință cu istoriile de succes a doi antreprenori olandezi care au reușit să dezvolte afaceri în Moldova.

Agenda evenimentului este anexată.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.