Startupurile din Moldova - la cea mai mare competiţie internaţională din Berlin

Startupurile din Moldova - la cea mai mare competiţie internaţională din Berlin

8 December 2017

10 startupuri din Republica Moldova au participat în decurs de două zile, 4-5 decembrie curent, la cea mai mare competiţie internaţională TECHCRUNCH DISRUPT, Berlin, Germania.

Competiţia din domeniul antreprenoriatului a meritat tot efortul, companiile au reuşit să-şi facă noi contacte, să se prezinte la cel mai înalt nivel, să interacţioneze direct cu potenţialii investitori, să concureze la Startup Battlefield şi să ia parte la un Hackathon de 24 de ore și la mai multe activități de networking.

Participarea echipei Moldovei la TechCrunch Disrupt a fost posibilă cu susţinerea financiară a Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova în parteneriat cu USAID și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

La eveniment au participat peste 500 de startupuri din întreaga lume.
Pentru majoritatea antreprenorilor tineri din toată lumea, TechCrunch Disrupt intră în topul destinațiilor de informare și concurs. Pentru că aici ”se fierb” cele mai inovative idei de afaceri, se discută trendurile în business și IT. Platforma adună la un loc cei mai străluciți antreprenori, investitori și fani ai tehnologiilor.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.