Studiu: Impactul după 2 ani de implementare a DCFTA între Uniunea Europeană și Republica Moldova asupra comerțului cu produse agricole și agroalimentare

Studiu: Impactul după 2 ani de implementare a DCFTA între Uniunea Europeană și Republica Moldova asupra comerțului cu produse agricole și agroalimentare

1 August 2017

Organizația pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea exporturilor (MIEPO), în parteneriat cu Proiectul ”Asistență tehnică pentru Implementarea DCFTA în Republica Moldova” organizează conferința de prezentare a studiului "Impactul după 2 ani de implementare a DCFTA între Uniunea Europeană și Republica Moldova asupra comerțului cu produse agricole și agroalimentare”. La eveniment vor participa reprezentanții ai Ministerului Economiei, ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Serviciului Vamal, asociații de business ș.a.

Evenimentul va avea loc pe 30 mai 2017 cu începere de la ora 9:30, în incinta Jazz Hotel, sala de Conferințe ”Saxophone” (mun. Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab 72).

Publicația "Impactul după 2 ani de implementare a DCFTA între Uniunea Europeană și Republica Moldova asupra comerțului cu produse agricole și agroalimentare” prezintă o evaluare comprehensivă a impactului implementării DCFTA (în perioada 2015-2016) asupra modificării cantitative și calitative a exporturilor și importurilor de produse agricole și agroalimentare, precum și asupra reorientării geografice a acestora în relațiile comerciale a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Această publicație a fost elaborată cu sprijinul Proiectului ”Asistență tehnică pentru Implementarea DCFTA în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.