Un Forum economic moldo-coreean a avut loc la Chișinău

Un Forum economic moldo-coreean a avut loc la Chișinău

31 October 2017

Un Forum economic moldo-coreean cu genericul ”Miracole în Coreea” a avut loc, astăzi, la Chișinău. Evenimentul a reunit reprezentanți ai mediului de afaceri, autorități publice centrale și locale, fiind fost organizat de Ambasada Coreei de Sud la Chișinău cu sediul la Kiev, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Limbă coreeană ”Se Jong” în contextul Zilelor Coreei de Sud la Chișinău.

Prezenți la forum, reprezentanții MIEPO au discutat cu diplomații coreeni despre oportunitățile de cooperare cu companiile din Coreea de Sud, au făcut schimb de informații și au convenit să organizeze pe parcursul anului 2018 un eveniment de afaceri bilateral la Seul.

Ediția curentă a Zilelor Coreei de Sud la Chișinău au fost dedicate aniversării a 25-a de la stabilirea relațiilor dintre Republica Moldova și Coreea de Sud și au avut loc în perioada 30-31 octombrie, în incinta Universitățiii Libere Internaționale din Moldova.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.