ZEL Bălți are doi rezidenți noi

ZEL Bălți are doi rezidenți noi

15 June 2017

Două companii au fost aprobate, pe 9 iunie a.c., în calitate de rezidenți ai Zonei Economice Libere Bălți, cu localizarea în sub-zona nr. 4 din Strășeni.

Unul din rezidenți este compania cu capital Italian G&G PACKAGE SRL, care va produce ambalaje, role și paleți din lemn pentru fabrica italiană La Triveneta Cavi Development, la fel rezident al ZEL Bălți. La prima etapă compania planifică deschiderea a cinci locuri de muncă, cu perspectivă de extindere. Volumul preconizat al vânzărilor este de 7 mln. Lei.

Celălalt rezident al companiei este întreprinderea cu capital local ALTESSA CITY SRL, care va presta servicii de design de landșaft. Compania va deschide 35 de noi locuri de muncă, cu vânzări la prima etapă de circa 30 de milioane de lei.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.