MIEPO invită antreprenorii la Expoziția Internațională Food Products & Technologies, din Istanbul, Turcia

MIEPO invită antreprenorii la Expoziția Internațională Food Products & Technologies, din Istanbul, Turcia

26 May 2017

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) anunță companiile autohtone din sectorul agroalimentar despre organizarea în perioada 7-10 septembrie 2017, în Istanbul, Turcia, a celei de-a 25-a ediții a Expoziției Internaționale Food Products & Technogies (Produse alimentare și tehnologii) care va avea loc pe platforma WorldFood Istanbul.

WorldFood Istanbul este cea mai mare expoziție de produse alimentare și procesare a alimentelor din Turcia, la care participă anual circa 300 de expozanți, cu standuri pe o suprafață de 25.000 mp. Expoziția reunește producători locali și internaționali, oferind o platformă utilă de a-și promova produsele și de a dezvolta parteneriate de afaceri.

În acest context MIEPO lansează procedura de identificare și selectare a candidaților pentru participare în cadrul expoziției menționate.

Criteriile de selectare a participanților:
• Motivația de a participa la expoziție;
• Oferta de produse agroalimentare (produse procesate, nuci, miere, produse uscate, produse de panificație și cofetării) pentru piețele de export;
• Dorința de a exporta și capacitatea tehnică pentru a face faţă cerințelor piețelor de export;
• Aptitudinile, competența și personalitatea personalului propus pentru a reprezenta compania în cadrul expoziției;
• Gradul de pregătire pentru participare (existenta materialelor de comunicare/promoționale, disponibilitatea mostrelor pentru expoziţie);
• Performanţele în cadrul expozițiilor anterioare;
• Gradul de implicare în cadrul evenimentelor organizate de MIEPO.

MIEPO solicită de la participanți:
• Să fie pregătiți pentru expoziție din punct de vedere profesional, informațional și al dispunerii de materiale de comunicare (broșuri, oferte, cartele de vizită);
• Să lucreze activ (energic) la stand pe parcursul expoziției;
• Să-şi acopere cheltuielile de deplasare, cazare, precum și diurnele;
• Să prezinte mostre de o calitate înaltă la stand.

Pentru a participa la selecție candidații trebuie să completeze Formularul de solicitare a participării (anexat mai jos) pentru expoziția respectivă și să-l trimită la adresa organizatorilor maxim.popov@miepo.md nu mai târziu de 9 iunie 2017.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.