Republica Moldova – pentru prima dată prezentă la expoziţia Expo Real 2017

Republica Moldova – pentru prima dată prezentă la expoziţia Expo Real 2017

9 October 2017

În perioada 4-6 octombrie 2017, companiile autohtone au participat pentru prima dată la expozitia “Expo Real”, cu susţinerea Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO).

Expo Real este cea mai mare expoziţie europeană pentru proiecte imobiliare şi investiţii la nivel internațional, desfăşurată anul acesta în Munchen, Germania, o excelentă oportunitatea de a întâlni și interacționa cu investitori privați și instituționali cu focus pe proiecte și investiții, o platformă perfectă de prezentare a parteneriatelor Public-Private, platformelor industriale din Zonele Ecnomice Libere şi Parcurile Industriale.

La ediţia din anul acesta au participat peste 1800 de expozanţi din 30 de ţări şi peste 40 000 de vizitatori din 78 de ţări, peste o mie de jurnalişti şi reprezentanți ai mass-media.

Târgul prezinta o oportunitate de creștere a vizibilității și marketingului de țară, poziționare a Republicii Moldova ca destinație investițională și prezentare a avantajelor investiționale oferite de către Zonele Economice Libere, aproape 400 hectare de teren disponibil pentru investiţii.
Pe parcursul expoziţiei s-a manifestat un interes deosebit din partea celor mai mari dezvoltatori mondiali, care sunt gata de a investi în aceste locaţii.
Conform Raportului Global Location Trends, Republica Moldova este una dintre cele mai atractive destinaţii pentru atragerea investiţiilor.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.