9 companii autohtone prezente la Expoziţia Internaţională Anuga 2017, Germania

9 companii autohtone prezente la Expoziţia Internaţională Anuga 2017, Germania

11 October 2017

Astăzi este ultima zi a expoziţiei internaţionale de produse alimentare ANUGA-2017, la care participă cu stand comun de ţară 9 companii autohtone.

Participarea în cadrul acestei expoziţii a fost posibilă cu susţinerea financiară a Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO) în parteneriat cu High Value Agriculture Activity in Moldova (HVAA) şi sprijinul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Federala Germania. Aceasta oferă o platformă perfectă de conexiune cu potenţialii furnizorii străni cu noile tendinţe şi tehnologii din domeniul agroalimentar.

Amintim că expoziţia s-a început pe 7 octombrie curent, în orașul Cologne, Germania.
Anul acesta Expoyiţia Anuga a ajuns la cea de-a 34 ediţie, un record internaţional, la care participă peste 7400 de companii din 107 ţări.

Anuga este cel mai important târg din lume pentru industria alimentara și a băuturilor.
În 2017 se aşteaptă ca produselor bio să li se acorde o importanță maximă. Accentul se pune atât pe mâncarea de calitate, organică, proaspătă cât și pe anumite grupe de consumatori: raw-vegani, vegetarieni.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.