Industria componentelor auto din Moldova este prezentată la Forumul automotiv din Europa Centrală și de Est

Industria componentelor auto din Moldova este prezentată la Forumul automotiv din Europa Centrală și de Est

16 October 2017

Industria componentelor auto din Moldova, oportunitățile de investiții și afaceri în acest sector sunt prezentate la Forumul automotiv din Europa Centrală și de Est (Central & Eastern European Automotive Forum), care are loc în perioada 16 - 17 octombrie 2017, la Praga, Cehia. La eveniment participă o delație condusă de viceministrul Economiei, Vitalie Iurcu, din care fac parte reprezentanți ai MIEPO, GIZ, EBA, ZEL Bălți, UTA Găgăuzia.

Forumul automotiv din Europa Centrală și de Est reunește principalii producători din industria auto, manageri, dealeri, furnizori, directori de achiziții de la giganții industriei precum VOLKSWAGEN, BMW, MAGNA International, Robert Bosch CEE, IVECO, Hyundai , FIAT, CHRYSLER, KIA Motors, SKODA Auto ș.a, de aceea este o platformă excelentă pentru stabilirea contactelor de afaceri și negocierea parteneriatelor de colaborare dintre companiile moldovenești și acești jucători.

În cadrul conferinței, viceministrul Economiei va prezenta oportunitățile de investiții și afaceri în acest sector, astăzi şi mâine în cadrul întâlnirile B2B, la care vor fi prezenți circa 200 de participanți din sectorul industriei automotive.

La ediția curentă a celui mai mare eveniment auto din Europa Centrală și de Est participă peste 250 de delegații din 12 țări.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.