5 companii autohtone au participat la World of Perisables în Dubai cu finanţarea MIEPO

5 companii autohtone au participat la World of Perisables în Dubai cu finanţarea MIEPO

8 December 2017

În perioada 5-7 decembrie curent, 5 companii autohtone, producători, procesatori și exportatori de fructe, membri ai Asociației Moldova Fruct au participat în cadrul expoziţiei internaţionale World of Perisables în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Participarea a fost posibilă cu susţinerea financiară a Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova în parteneriat cu Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova.

Specificul expoziţiei a fost prezenţa la standuri a fructelor proaspete, cum ar fi mere, prune, dar și procesate: struguri și prune uscate.

Pentru companiile din Moldova, acest eveniment a oferit posibilitatea nu doar de a-și promova produsele pe piața Emiratelor Arabe Unite, dar a reprezintat și o platformă pentru negociere și contractare cu cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul. De asemnenea, ei au putut afla despre ultimele tendințe în materie de producere.

World of Perishables este unul dintre cele mai mari târguri din Orientul Mijlociu la care au participat peste 300 de expozanți din 20 de țări ale lumii, o platformă perfectă pentru a interacționa cu cei mai mari furnizori locali și internaționali de fructe și legume, o oportunitate perfectă pentru descoperirea noilor tehnologii și a ultimilor tendințe ale sectorului.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.

Adresa: 65 Alexei Mateevici str., Chişinău,
Republica Moldova, MD-2009

Tel:+373 22 27 36 54
Fax: +373 22 22 43 10