MIEPO și CCI Moldo-Italiană invită companiile la Forul de Afaceri ”Agricultura 2017”

MIEPO și CCI Moldo-Italiană invită companiile la Forul de Afaceri ”Agricultura 2017”

23 November 2017

Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană în parteneriat cu Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) organizează Forul de Afaceri ”Agricultura 2017”.

Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie 2017, în sala de conferințe al hotelului JOLLY ALON (str. Maria Cibotari, nr. 37), cu începere de la 14:00.

La forum vor participa peste 80 de antreprenori, instituții de stat și ONG-uri pentru a discuta despre dezvoltarea sectorului și crearea unei creșteri durabile pentru agricultori.

Actuala ediție a forumului va promova produsele cu potențial sporit de export, precum și produsele bio, inclusiv apicole. De asemenea, vor fi prezentate ultimele noutăți și oportunități deschise pentru aceste sectoare, beneficiile membrilor asociațiilor și grupurilor de producători agricoli și cele mai importante surse de finanțare în agricultură.

Forul de Afaceri ”Agricultura 2017” este organizat în cadrul proiectului Business Bridge Platform, finanțat de Uniunea Europeană.

Agenda evenimentului poate fi acceasată aici.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.

Адрес: ул. Aлексей Матеевичи 65, Кишинев, Республика Молдова
Тел:+373 22 27 36 54 Факс: +373 22 22 43 10